Acest lucru poate suna ridicol, dar gândiți -vă la oameni care fac muncă manuală pentru o viață.

Astfel, ciclismul pe tot parcursul vieții și stresul psihologic sunt tipice atunci când tulburarea este necontrolată.

Anorexia atletica

Există două forme conexe de Anorexia atletica. Unul este definit prin utilizarea unui exercițiu excesiv pentru a menține greutatea corporală; Celălalt este definit de alimentația dezordonată în rândul sportivilor recreativi și competitivi.

În ambele cazuri, exercițiile fizice sunt de obicei parte a unei încercări generale de a controla dimensiunea/greutatea corpului sau un factor precipitator în comportamentele alimentare dezordonate.

Caracteristici

cauzează

Exercițiul anorexiei este un comportament compulsiv și mulți indivizi o fac pentru a obține mai mult control asupra vieții lor. Poate fi provocat dieta la o vârstă fragedă, comentarii despre forma corpului de către un antrenament profesionist/antrenor și sport. (de exemplu, lupta, înotul, dansul) sunt cele mai vulnerabile, în special dacă părinții, antrenorii sau colegii sunt concentrați pe greutate sau dimensiunea corpului.

consecințe

Rezultatele sănătății includ părul uscat, Pielea uscată, căderea părului, dificultăți digestive, ritmul cardiac încetinit, tensiunea arterială scăzută, deshidratarea, problemele renale, insomnia, slăbiciunea articulațiilor, funcția imunitară suprimată și deficiențele de nutrienți.

Performanța atletică este în cele din urmă afectată, deoarece, de asemenea Sportivii pot suferi leziuni și boli recurente, deficiențe cognitive și recuperare slabă de la antrenament.

.

În general, însă, tratamentul ar trebui Fii multi-factorial și abordează factori fizici, psihologici și stil de viață.

cu un avansat, tratamentul are de obicei două faze:

  • Faza 1: O intervenție pe termen scurt la Restaurați greutatea corporală și preveniți moartea.
  • Faza 2: o terapie pe termen lung pentru a îmbunătăți funcționarea psihologică și pentru a preveni recidiva. Alimentele cu tuburi sunt uneori necesare.

De obicei, o abordare a echipei este utilizată cu un medic, asistent medical, dietetician și psihiatru.

Două abordări pentru tratamentul BN sunt psihoterapia și antidepresivul medicamente. Ședințele pot fi făcute pe o perioadă de 6 luni, iar antidepresivele pot fi utile pentru rezultatele pe termen lung.

Nu sunt implicate tratamente standard cu anorexie de pat și exercițiu. Pot fi implicate programe convenționale de gestionare a greutății sau consiliere profesională. Metoda de tratament este determinată de pacient.

Rezumat și recomandări

„Când elevul va fi gata, va apărea profesorul.”

Ca și în cazul altor tipuri De dependențe, nu se poate face prea mult până când persoana cu alimentația dezordonată nu vrea să se schimbe.

confruntarea și hărțuirea, în general, nu ajută. Nici sfaturi bine înțelese, cum ar fi „Get Over It” sau „Ar trebui să-ți iubești corpul”.

Unul dintre cele mai bune lucruri de spus cuiva pe care bănuiești că are modele de alimentație dezordonate este:

„Anunță -mă dacă pot face ceva pentru a vă ajuta.”

Declarații directe sau judecăți despre dimensiunea corpului sau obiceiurile alimentare vor genera cel mai probabil rezistență.

Dacă dvs. Sunt îngrijorați de propriile modele alimentare și bănuiești că sunt dezordonate, vă sugerăm să căutați resurse pentru a ajuta la recuperare.

dieta strictă va crea probabil probleme suplimentare. Amintiți -vă, tulburarea se extinde probabil dincolo de alimente.

Găsiți cărți, un consilier și/sau un grup de asistență care vă poate ajuta să faceți o recuperare. Este greu, dar merită.

Credit suplimentar

Pe lângă repercusiunile evidente ale alimentației dezordonate, se pot întâmpla alte lucruri înfricoșătoare. Consultați acest raport de caz din 2008:

O femeie în vârstă de 24 de ani, cu antecedente de BN și vărsături a venit în camera de urgență cu distensie abdominală marcată. Stomacul ei se rupse. S -a introdus un tub nazogastric mare și s -au scurs 9 litri de conținut gastric vâscos. Trei luni mai târziu, a experimentat paralizie pe partea dreaptă și pierderea abilităților lingvistice. Ea a cunoscut o hemoragie cerebrală din cauza bacteriilor răspândite din ruptura stomacului.

Tratamentul internat pentru alimentația dezordonată poate ajunge la 30.000 USD pe lună.

niciun medicament nu pare să fie eficient pentru tratarea unui. Medicamentele pot fi utile pentru BN și pat. Terapia comportamentală pare a fi cea mai eficientă opțiune.

Unele date au indicat că adolescenții vegetarieni pot fi mai susceptibili să afișeze atitudini și comportamente alimentare dezordonate decât non-vegetarieni.

mănâncă, mișcă , și trăiește … mai bine. ©

da, știm … lumea sănătății și fitnessului poate fi uneori un loc confuz. Dar nu trebuie să fie.

Permiteți -ne să vă ajutăm să înțelegeți totul cu acest raport special gratuit.

În el veți învăța cea mai bună mâncare, exerciții fizice, și strategii de stil de viață – unic și personal – pentru dvs.

Faceți clic aici pentru a descărca raportul special, gratuit.

Referințe

Faceți clic aici pentru a vizualiza informațiile Surse menționate în acest articol.

Enciclopedia Britannica. Intrare pentru „ascetism”. http://www.britannica.com/ebchecked/topic/37864/asceticism/433/forms-of-religious-asceticism

Silverstein A, Silverstein V, Silverstein Nunn L. Actualizarea tulburărilor de mâncare. 2009. Endlow Publishers, Inc.

Wagner V. Tulburări alimentare – puncte de vedere opuse. 2007. Greenhaven Press.

Asociația Națională a Anorexiei Nervosa și Tulburările Asociate http://www.anad.org

Shuriquie, N. Tulburări alimentare: o perspectivă transculturală. East Mediteranean Health Journal 5 No.2 (1999): 354-360.

Pecina S, și colab. Nucleus Accumbens Factorul de eliberare a corticotrofinei crește motivația declanșată cue pentru recompensă cu zaharoză: efecte de stimulare pozitivă paradoxală în stres? 2006; 4: 8-24.

Gordon ra. Tulburări alimentare: anatomia unei epidemii sociale. Blackwell Publishers. 2000.

Berman ND și colab. Gestionarea tulburărilor alimentare. 2006. https://archive.ahrq.gov/clinic/tp/eatdistp.htm

Robinson-O’Brien R, și colab. Vegetarianism pentru adolescenți și tineri adulți: aport dietetic mai bun și rezultate în greutate, dar risc crescut de comportamente alimentare dezordonate. J Am Diet Assoc 2009; 109: 648-655.

nutriție avansată și metabolism uman, ediția a III-a. Groff JL, Gropper SS. 1999. Delmar Publishers, Inc.

Anatomie & amp; Fiziologie, ediția a IV -a. Thibodeau GA, Patton Kt. 1999. Mosby, Inc.

alimente, nutriție & amp; Terapia dietetică, ediția a 11 -a. Mahan LK, Escott-Stump S. 2004. Saunders.

nutriție și îngrijire legată de diagnostic, ediția a V-a. Escott-Stump S. 2002. Lippincott Williams & amp; Wilkins.

manualul Merck, ediția a 17 -a. Beers MH, Berkow R. 1999. Merck Research Laboratories.

Barnard ND, Weissenger R, Jaster B, Kahan S. Ed: C. Smyth. Ghid de nutriție pentru clinicieni. 1 ed. PCRM. 2007.

Tulburări alimentare naționale – statistici. Disponibil online la: http://www.nationalatingdisorders.org/ accesat la 25/06/09.

Matsuyama T, și colab. Dilatarea gastrică acută care provoacă rapoarte de anevrism cerebral bacterian. Int J Eat Disord 2008 Jan (EPUB).

Avem un experiment de antrenament pentru tine.

Este simplu. Este eficient. Și este adaptat pentru persoanele care lucrează de acasă.

Dacă asta este situația ta chiar acum, s-ar putea să nu existe un moment mai bun pentru a încerca aceste antrenamente.

le numim „antrenamente declanșatoare . „Dar sunt cunoscute și sub numele de antrenamente intermitente, micro-antrenamente și mini-antrenamente.

Dă aceste antrenamente o lovitură și s-ar putea să vă ajute:

+++

Peste 150.000 de sănătate și amplificator ; Profesioniști de fitness Certificat

Economisiți până la 30% din cel mai bun program de educație nutrițională din industrie

Obțineți o înțelegere mai profundă a nutriției, autoritatea de a o antrena și capacitatea de a transforma aceste cunoștințe într -o practică înfloritoare de coaching .

Să începem cu fundalul.

Cele mai bine rotunjite antrenamente durează aproximativ o oră și totalizează în jur de 100 până la 200 de repetări cel mult.

Bine, asta, asta S -ar putea să nu fie ceea ce fac majoritatea oamenilor pe cont propriu. Dar, în calitate de director al programului de exerciții aici, la Precision Nutrition, este modul în care proiectez antrenamente pentru clienții noștri.

Într-unul https://harmoniqhealth.com dintre aceste antrenamente, veți face aproximativ 25-50 de repetări totale ale exercițiilor primare-mișcare precum ghemuțele , Deadlifts, Pullups și Presss.

Puteți face 10 seturi de trei, cinci seturi de 10 sau șablonul de încredere „5 × 5” ole (sau orice variație în acest interval). Un antrenament cu volum foarte mare ar putea prezenta 10 seturi de 10 repetări.

După aceasta, s-ar putea să faceți unele lucrări accesorii: exerciții de bază, lungi sau unele lucrări de izolare pentru brațele sau hamstrings.

Acestea sunt de obicei mișcări mai ușoare făcute pentru a oferi mai multe lucrări totale.

În general, te uiți la un volum total de antrenament de aproximativ o sută de repetări sau ceva pentru orice antrenament. Toate înfășurate în aproximativ o oră.

Dar ce se întâmplă după această oră de muncă asiduă?

Șansele sunt, te duci să stai pe scaunele tale pentru restul zilei.

scaune? Ca și în plural?

Ei bine, da.

există probabil scaunul în care îți faci munca și scaunul unde îți mănânci mesele. Și scaunul în care vă relaxați în fața televizorului. (Sau nu vă relaxați, dacă urmăriți știrile.)

și înainte de carantină, probabil că ați avut și mai multe scaune, cum ar fi cel în care ați făcut naveta pentru a lucra.

Putem înghesui multă mișcare într -o oră de exercițiu.

, dar acea oră este încă o scurtă intermitere într -o zi care este altfel definită de liniște.

Muncitorii moderni pot petrece până la 15 ore pe zi pe un scaun.1 Acest lucru are un efect asupra corpurilor noastre și a minții noastre.

Unele cercetări au arătat că chiar și o oră de Exercițiul intens nu este suficient pentru a contracara toate efectele unui stil de viață sedentar.2

Ce s -ar întâmpla dacă am inversa acest lucru?

Ce se întâmplă dacă am petrece cea mai mare parte a zilei în mișcare fizică, Cu doar o oră sau două de liniște la mijloc?

Ce se întâmplă dacă ne -am mișca continuu și am făcut mii de repetări ale mișcării pe toată ziua?

Acest lucru poate suna ridicol, dar gândiți -vă la oameni care fac muncă manuală pentru un trai. . Sportivii profesioniști și olimpici pot petrece o mare parte din antrenamentele lor de zi.

Corpurile noastre pot face față unui volum incredibil de muncă.

Știu de primă mână.

acum câțiva ani, m -am trezit să testez o versiune absurdă a acestei idei.

Când am creat biblioteca de exerciții de nutriție de precizie Din peste 400 de exerciții, am petrecut 2,5 săptămâni filmând profesional fiecare mișcare și poză.

Fiecare exercițiu a fost filmat din mai multe unghiuri, cu ambele demonstrații de repetări bune și repetări defecte din fiecare unghi.

Pentru fiecare lovitură, am face mai întâi câteva repetări de practică și, de obicei, am avea nevoie de mai multe preluări. Am înregistrat o medie de aproximativ 35 de exerciții pe zi.

Acest lucru a funcționat la aproximativ 1.000 de repetări pe zi pe partea joasă și de două ori în zilele mai lungi.

am folosit greutăți reale pentru Toate exercițiile bazate pe gantere. Așadar, majoritatea repetărilor mele au fost făcute cu gantere de 50 de kilograme.

(în ciuda acestui fapt, cea mai proastă zi a fost când am făcut mișcări doar cu greutate corporală și am filmat toate lucrurile AB.)

Pentru a revizui, adică peste 1.000 de repetări pe zi de diferite exerciții, răspândite pe aproximativ 10 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, timp de 2,5 săptămâni.

A fost un antrenament intermitent final.

Din fericire, am putut să mănânc bine (o specialitate PN, s -ar putea să spuneți) și să dorm de calitate în acest timp. Dacă aceste două piese nu ar fi fost în vigoare, lucrurile ar fi mers mult diferit.

Deci, ce s -a întâmplat?

Iată-mă la începutul filmărilor, în toată gloria mea dublă chinnită:

și aici sunt într-una din ultimele zile ale filmării, după mulți, mulți intermitenți Antrenamente:

Corpul meu a trecut printr -o transformare destul de mare într -un timp scurt. Am câștigat mușchi și am devenit mai slab, și chiar după câteva zile de odihnă, capacitatea mea de muncă a fost prin acoperiș.

Concluzia evidentă: dacă sunteți serios în ceea ce privește să vă formați, ar trebui să renunțați la locul de muncă și Petreceți 10 ore pe zi. Luați de la ea care poate fi folosit astăzi, într -un mod realist?

haideți să trecem prin unii dintre factorii de joc aici:

Să aruncăm o privire mai atentă la acestea.

(Doriți și mai multe strategii de nutriție, sănătate și coaching mai utile? Înscrieți -vă la newsletter -ul nostru săptămânal gratuit, cel mai inteligent antrenor din cameră.)

De ce inversarea formulei funcționează

Activitatea fizică produce o mulțime de modificări în organism, chiar și după un timp relativ scurt.

contract de mușchi, circulația crește, nutrienții sunt transferați în celule și cheltuielile energetice urcă. Gestionarea corpului de insulină se îmbunătățește și vedem, de asemenea, modificări ale funcției hormonale și metabolismului energetic.3-5

Beneficiile nu se opresc la mușchii tăi.

creierul nostru se schimbă și Ca răspuns la mișcare. Activitatea fizică, de la exercițiul tradițional de gimnastică până la mersul simplu, poate îmbunătăți starea de spirit și funcția cognitivă și ajută la reducerea efectelor îmbătrânirii asupra creierului.6-10

într-un studiu-despre care am discutat în acest articol Despre beneficiile dietei inversă – un grup de oameni au fost hrăniți cu 1.000 de calorii în plus peste linia de bază pentru opt săptămâni.11

Pe baza matematicii calorii simple, ar fi trebuit să obțină 16 kilograme până la sfârșitul studiu. În schimb, unii au câștigat până la 9,5 kilograme, în timp ce alții au adăugat mai puțin de o kilogramă.

Principala diferență? Oamenii care au câștigat cea mai mică greutate compensată pentru caloriile suplimentare, mișcându -se mai mult pe parcursul zilei.

Acest lucru nu înseamnă că au mers la sală mai mult timp.

În schimb, „activitatea fizică non-exercițiu” a făcut diferența.

Oamenii care au câștigat cea mai mică greutate au făcut cea mai înrădăcinată și mersul pe de-a lungul zilei de-a lungul zilei lor .

Amintiți -vă, corpurile noastre sunt într -o stare de flux constant.